Hej och välkommna till Amazilia!


Amazilia är en hobbyverksamhet som drivs av Emma Brännström och Sarah Sandström och idén är att sälja handgjorda smycken för alla tillfällen. Varje smycke är unikt vilket innebär att de endast finns i ett exemplar, detta för att du som kund ska känna att du är ensam med smycket du köper från oss.


Att tillverka egna smycken har varit vår fritidshobby i många år. Tanken med att börja sälja smycken är att få möjligheten att utveckla våra kunskaper och prova på nya typer av material och tillverkningsmetoder.


Köpvillkor


Överföring till bankkonto.


När du vill göra en beställning så kommer vi skicka de uppgifter du behöver för att föra över pengarna till oss. När vi ser att betalningen är genomförd skickar vi din beställning. Vi väntar max 5 dagar på att dina pengar ska komma in till oss. Efter detta tas din beställning bort!


Du måste ha fyllt 18 år för att få göra en beställning, är du under 18 år måste du ha ett godkännande av förälder/målsman.

Vi tar endast emot beställningar inom Sverige.


Frakt och Retur

Frakt


Vi skickar din beställning med 1:a klass brev som tar cirka 1-2 dagar. Om annat fraktsätt önskas så tillkommer frakt.


Retur


Det är inget öppet köp på våra smycken eftersom dem ska vara unika, då riskerar vi inte att smyckena ska bli kopierade. Detta för att våra kunder ska kunna känna sig säkra på att deras smycke är unikt.


Kontakta oss

Om du är intresserad av att köpa något smycke av oss är du välkommen att antingen lägga en kommentar vid smycket eller att skicka ett mail till oss. Vi kommer då kontakta dig så fort som möjligt.


Mail: [email protected]


Välkommen till min nya blogg!