Grattis Luby!

Grattis till Luby som vann tävlingen!

Tävling Avslutad!

Nu är tävlingen avslutad och i morgon kommer det att presenteras en vinnare!
Tack till alla som har vart med och tävla!

Nu börjar TÄVLINGEN!

 

Nu kan du vara med att tävla om detta halsband!
Gjort av läderband, snäckskal, pärlemorhängen, glashänge och halvädelsten.
Längd: Läderbandet 56 cm och hänget 8 cm

Allt du behöver göra för att va med i tävlingen är att lämna en kommentar med din mail vid det smycke du gillar bäst. När tävlingen avslutas på fredag kl. 20.00 så kommer vi slumpa fram en vinnare som sedan presenteras på lördag.

TÄVLING

Nu har du chansen att vinna ett av våra smycken!
Vi kommer att köra igång en tävling på måndag alltså den 23/2.
Ett smycke kommer lottas ut och allt du behöver göra för att vara med och tävla är att lägga en kommentar vid det smycke du gillar bäst!

OBS!!
Tävlingen börjar på måndag!






Glad Nyhet!

Hej!
Vi på Amazilia har en glad nyhet! Vi ska nämligen få prova att sälja smycken i en frisörsalong i Örnsköldsvik. Salongen heter Salong Liza och ligger i Själevad och våra smycken kommer att finnas där från och med fredagen den 20:e februari. Går försäljningen bra hoppas vi på ett fortsatt samarbete.

/Sarah och Emma

Onsdag 11:e Februari

Hejsan Allihopa!
Vi gör vårt bästa för att hinna med att lägga in nya smycken medan vi har fullt upp med att tillverka smycken och ta emot beställningar. Vi kommer så snart vårat material kommit in att göra stansade smycken efter beställning. Man kommer kunna beställa tags med egna budskap. Det kommer såklart även finnas färdigstansade smycken. Om du är intresserad av ett stansat smycke med eget budskap så läs nedan för mer information.


Stansade Smycken
Du får välja bland våra olika tagstommar
Du väjer vilket budskap du vill ha på ditt smycke.
Om det ska vara halsband, armband, örhänge.
Om du vill ha kedja eller läderband

Priset kommer ligga mellan 100 - 200 Kr

Nystart för Amazilia

Hej!
Efter en vintrig period med mycket mörker tycker vi på Amazilia att det är dags för en lite ljusare vardag. Vad passar då inte bättre än lite nya våriga smycken som piggar upp? Därför tänkte vi nu satsa på ljusare och gladare färger. Självklart kommer det ändå finnas smycken för er som gillar mörkare färger med.

NYHET! Vi kommer nu kunna erbjuda stansade smycken. Ni får då välja mellan att själva bestämma vad det ska stå eller köpa ett av dem vi har att erbjuda. Det blir ett modernt och stilrent smycke som passar lika bra till er själva som till era nära och kära!

Nu hoppas vi på varmare och ljusare dagar!
/Sarah och Emma



Stansat hänge till halsband

Armband med hänge




Armband gjort utav glaspärlor, sötvattenpärlor och metallmellandelar

Längd: 36cm

Pris: 129Kr